Salveo Pharma is sinds 2015 distributeur van de bekende merken Trachitol®, isla® pastilles, Prospan®, Nisita® en Oscillococcinum®. Met z’n achten werken we elke dag met veel plezier en passie aan het uitbouwen van onze successen. Als relatief kleine speler in een grote markt zijn we in staat de juiste dingen te doen zodat consument en retail voor onze merken kiezen. Maar het kan nog beter, daarom zoeken we een extra Brand Group Manager.

We zijn gevestigd in Bouncespace in Eindhoven; ‘the office re-invented’. Het is een rebels, creatief en community gebaseerde plek waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest zijn. Centraal gelegen, dicht bij het centrum en het CS. Een inspirerende plek waar we energie van krijgen en aan geven.

Dit ga je doen

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een aantal merken uit ons portfolio. Hiervoor maak je, mede op basis van de verschillende soorten markt-insights die we hebben, de marketingplannen en voert deze uit. Dit alles kan alleen succesvol zijn als je intensief samenwerkt met enerzijds je collega’s die de sales, marketing en logistiek vertegenwoordigen en anderzijds met externe partners zoals reclamebureau, mediabureau, leveranciers, marktonderzoekers, uitgeverijen, tv-exploitanten, brancheorganisaties, etc. Samen met je collega Brand Group Managers en Digitaal strateeg krijg je de vrijheid om continue op zoek te gaan naar nieuwe wegen om de merken verrassender en succesvoller te maken.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal 5 jaar succesvolle marketingervaring met FMCG- en/of OTC-merken en weet wat het is om de ‘hoeder’ van merken te zijn. Met je energie, passie, humor, deskundigheid, doorzettingsvermogen, empathisch vermogen, creativiteit, analytische en communicatieve skills heb je al de nodige successen beleefd, waar je trots op bent. Als je ingewijd bent in de wereld van onlinecommunicatie heb je een streepje voor. Vanzelfsprekend heb je de benodigde theoretische basis (NIMA-B), die je up-to-date houdt via vakbladen, seminars, etc. We gaan ervan uit dat je het Engels beheerst en ervaring hebt met marktanalyse tools zoals IMS of Nielsen Answers.

Ons aanbod

Wij bieden je een inspirerende uitdaging die goed beloond wordt. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om een aantal merken onder je hoede te nemen en succesvoller te maken. Naast een marktconform salaris en bijbehorende secundaire voorwaarden, werk je 40 uur per week, zijn er 30 dagen om vakantie te houden en is er een opleidingsbudget om je kennis op peil te houden. Verder delen wij al onze kennis en ervaring die we in de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan.

Jouw reactie

We verwachten je enthousiaste reactie per mail aan Maurits van Tol, Algemeen Directeur, op info@salveo-pharma.nl. Mocht je meer informatie willen hebben kijk dan op onze algemene website www.salveo-pharma.nl en op onze merken-sites www.trachitol.nl, www.isla.nu, www.prospan.nl, www.nisita.nl of www.oscillococcinum.nl. Maurits is telefonisch bereikbaar op 040-2315010.