Onze Merken

Salveo Pharma verzorgt de exclusieve distributie van verschillende farmaceuten, waaronder Engelhard Arzneimittel GmbH&Co, KG uit Niederdorfelden in Duitsland en sinds begin 2016 ook Laboratoires Boiron uit Lyon, Frankrijk. Engelhard Arzneimittel is een farmaceutisch familiebedrijf opgericht in 1872, dat uitgegroeid is tot een internationaal opererende organisatie met vertegenwoordigingen in meer dan 100 landen. Bekende merken die tot het portfolio van Engelhard behoren zijn Trachitol®, Prospan®, isla®, Tyrosur®, Nisita® en Mykoderm®. Er werken ongeveer 330 mensen die bijdragen aan een omzet van ong. € 100 Mio. De dagelijkse leiding is in handen van de 5e generatie van de familie Engelhard. Laboratoires Boiron is een familiebedrijf dat in 1932 in Lyon werd opgericht door de broers Jean en Henri Boiron, dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en productie van homeopathische geneesmiddelen. Tegenwoordig worden de producten van Boiron in meer dan 75 landen wereldwijd verkocht. Enkele belangrijke merken zijn Oscillococcinum®, Sédatif PC®, Arnicare® en Stodal®. Met meer dan 5000 medewerkers kan Boiron gerekend worden tot een van grootste homeopathische farmaceuten ter wereld.

 

Trachitol®

Trachitol® is al meer dan 50 jaar specialist bij beginnende keelpijn in de Nederlandse markt. De tweevoudige werking zorgt voor een snelle verlichting van de pijn en remt de groei van bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken. Lees voor gebruik de bijsluiter. Klik hier voor meer informatie.

Isla®

Isla® keelpastilles zijn ook al sinds de jaren ’60 een bekende verschijning in Nederland. In de smaken Moos (original), Mint en Cassis is dit merk een goede ondersteuning bij Kriebelhoest en kortdurende heesheid. Isla® pastilles zijn gemaakt van natuurlijk IJslands Mos. Medisch hulpmiddel, lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Prospan®

Prospan® is een van de oudste en bekendste merken van Engelhard Arzneimittel. Het wordt in meer dan 100 landen wereldwijd aanbevolen aan kinderen en volwassen met vastzittende hoest en kriebelhoest. Prospan® bevat het gepatenteerde EA575® Extract dat gemaakt wordt uit Hedera helix. Dit is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter. Klik hier voor meer informatie.

Nisita®

Nisita® neuszalf bestaat uit een combinatie van hoogwaardige mineraalzouten die preventief en curatief in te zetten is bij droog neusslijmvlies. Het beschermt het slijmvlies tegen uitdroging en bevochtigd het uitgedroogde neusslijmvlies waardoor eventuele korsten oplossen. Medisch hulpmiddel, lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Oscillococcinum®

Oscillococcinum® is een homeopathisch geneesmiddel dat wereldwijd in meer dan 50 landen tijdens de winterse periode wordt gebruikt. Neem gedurende deze periode de inhoud van één buisje per week in. Neem, indien nodig 2-3x per dag de inhoud van 1 buisje in. Geschikt voor het hele gezin. Eenvoudig in te nemen en gemakkelijk mee te nemen.  Lees voor gebruik de bijsluiter. Klik hier voor meer informatie.

Sedatif PC®

Sédatif PC is een homeopathisch geneesmiddel. Een complete formule voor dag en nacht. Van de makers van Oscillococcinum®. Vanaf 6 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

 

Losimed Duo®

De dubbele werking van Losimed DUO stopt acute diarree en verlicht daarnaast ook bijkomende klachten als winderigheid, krampen en een opgeblazen gevoel. Door de gepatenteerde formule is Losimed DUO een uniek product met een snelle en doeltreffende werking. De tabletten worden gemakkelijk met water ingenomen om zo ook de vochtbalans op peil te houden. Losimed DUO is een geneesmiddel dat vanaf 12 jaar gebruikt mag worden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Coryzalia®*

Coryzalia® is een homeopathisch geneesmiddel.
Van de makers van Oscillococcinum®. Vanaf 3 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

 

Homeovox®*

Homeovox® is een homeopathisch geneesmiddel.
Van de makers van Oscillococcinum®. Vanaf 6 jaar.  Lees voor gebruik de bijsluiter.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Cocculine®*

Cocculine® is een homeopathisch geneesmiddel. Neem Cocculine® op de dag vóór vertrek, op de reisdag zelf en indien nodig tijdens de reis. Van de makers van Oscillococcinum®. Vanaf 2 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.