Ons team

Met het oog op de behoeften en verwachtingen van de farmaceutische markten in Nederland en België, investeren wij continue in de professionele ontwikkeling van ons team, wat één van de strategische kwaliteiten van Salveo Pharma is. In lijn met het bereiken van onze lange termijn doelstellingen, moedigen we ons team aan educatieve programma’s bij te wonen, om de kwaliteit van de dienstverlening continue te verbeteren. Om elke dag succesvol te zijn, staan bij ons de volgende kwaliteiten hoog in het vaandel:

• Een “can do” houding
• Innovatie
• Expertise
• Kwaliteit
• Pro-activiteit
• Focus
• Dynamiek

• Individualiteit
• Creativiteit
• Samenwerking
• Open communicatie
• Optimisme
• Transparantie

Jeroen Bisschop

Als Manager Operations is Jeroen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Salveo Pharma wat betreft Logistiek, Finance, IT en Trade Marketing. Als Business support manager bij Kernpharm maakte hij in 2010 kennis met de Benelux OTC-markt. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende business controlling functies in de mode, health&fitness- en uitzendbranche. Aan de basis van zijn carrière staat een opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht.

Joey van Vugt

Als sales & marketing supportmanager is Joey verantwoordelijke voor een probleemloze afwikkeling van het gehele verkoopproces. Hij staat voortdurend in contact met alle klanten, het account-team en staat consumenten te woord die product-gerelateerde vragen hebben. Tevens ondersteunt hij het marketing-team daar waar hij kan. Hij is DE spin-in-web van Salveo Pharma. Na een MBO Marketing, Communicatie & Evenementen heeft Joey een Bachelor Communicatie gedaan aan de Fontys Academy for creative studies.

Maurits van Tol

Na zijn studie Biochemie maakt hij voor het eerst kennis met de farmaceutische branche als Rayon Manager bij Glaxo Wellcome. Na 5,5 jaar stapte hij over naar Kernpharm en bekleedde verschillende functies in de Marketing, waarvan de laatste 11 jaar als Marketing Directeur. Bij Engelhard Arzneimittel GmbH in Duitsland was hij 3 jaar verantwoordelijk voor de (inter)nationale marketing van het gehele product-portfolio. Begin 2015 richtte Van Tol Salveo Pharma op om de distributie van o.a. Trachitol®, isla®, Prospan® en Nisita® over te nemen.

Kees Smits

Als Accountmanager is Kees het belangrijkste aanspreekpunt voor alle zelfstandige drogisterijen, gezondheidswinkels en apotheken in Nederland. Met zijn 20 jaar ervaring in de OTC-markt bij o.a. Kernpharm, Pietercil-Barends en Wyeth ondersteunt hij hiermee onze klanten met product-trainingen, tailor-made schappenplannen, Point-of-Sale activiteiten en andere verkoop bevorderende adviezen.

Manon Gerrits Jans

Manon is als Key Accountmanager het aanspreekpunt bij Salveo voor alle Drogisterij-, Retail- en Supermarkt organisaties. Met meer dan 15 jaar ervaring in de Benelux OTC-markt bij o.a. VSM en Reckitt Benckiser is zij een zeer gewaardeerd en gerespecteerd gesprekspartner voor al onze Key Accounts. Manon studeerde HBO Consumentenkunde.

Henny Wijgergangs

De afdeling marketing wordt geleid door Henny Wijgergangs. Als ervaren en breed opgeleide marketeer is zij de drijvende kracht achter het merkenbeleid van Salveo. Na ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven als Organon en Novartis waar ze mede verantwoordelijk was voor merken als Wasa, Isostar en Ovomaltine, stapte zij eind jaren 90 over naar Kernpharm, waar ze ruim 14 jaar een veelvoud aan merken onder haar hoede heeft gehad. Onder haar bezielende leiding zijn veel van deze merken doorgegroeid naar top-3 posities. Na een korte uitstap in de recreatiebranche besloot ze als zelfstandig marketing- en communicatiedeskundige verder te gaan. Echter, de OTC-merken lonkten weer en sinds begin 2016 is Henny het Salveo-team komen versterken.

Michelle Kuijpers

Vanaf 1 juli 2016 is het marketing team versterkt door de komst van Michelle Kuijpers. Na haar studie International Business en een Master in Marketing Management is Michelle in 2014 als Brand Manager OTC en VMS aan de slag gegaan bij Omega Pharma. Bij deze multinational was ze verantwoordelijk voor de strategische marketing- en communicatie activiteiten van verschillende top OTC merken.

Tamara Neeteson

Na een Bachelor in Bedrijfseconomie en een Master in Marketing Management heeft Tamara in 2015 kennisgemaakt met de Nederlandse OTC-markt. Als (junior) Brand Manager bij VSM heeft zij mede bijgedragen aan de succesvolle ontwikkeling van diverse merken. Vanaf begin 2018 is zij als derde Brand Group Manager het marketing-team komen versterken.

Thomas Boers

Na het afronden van zijn marketing en communicatie opleidingen aan het Koning Willem I college en de Fontys Hogeschool Tilburg is Thomas zich verder gaan specialiseren in Digital Marketing. Dit biedt hem een goede basis om sinds november 2017 het digitale marketingteam van Salveo Pharma te versterken. In zijn vrije tijd besteedt Thomas veel tijd aan sport.

Mike van Eijk

In 2019 is het team verder versterkt in de persoon van Mike van Eijk. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij deze aangevuld met de opleiding Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg. Een stage bij AB InBev leidde uiteindelijk tot een positie als Brand Manager voor het biermerk Leffe. Eind 2018 besloot Mike kennis te maken met de dynamische Benelux OTC-markt. Mike is o.a. verantwoordelijk voor de merken Oscillococcinum en Losimed DUO.