Strategische samenwerkingen


Sinds 2007 is Salveo bezig met het opbouwen van succesvolle en bekende farmaceutische en gezondheidszorg merken in drie onafhankelijke regio’s, Centraal- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en sinds kort in Nederland, België en Luxemburg.


In deze markten verbindt Salveo innovatieve en creatieve gezondheidsconcepten met de nieuwste oplossingen en best practices.
Het altijd ter beschikking stellen van onze farmaceutische en marketing kennis en het voortdurend op zoek gaan naar verbeteringen in de kwaliteit van leven en in de gezondheidszorg is de fundamentele drijfveer van onze jonge en dynamische teams. Salveo biedt haar zakelijke partners de volgende diensten met de hoogste kwaliteit:

Continue analyse van markt, patiënt en consument

Registratie van farmaceutische producten

Import en distributie

Product marketing

Lokale marktkennis

Dankzij innovatieve marketing campagnes en reclames, wat belangrijke hulpmiddelen zijn bij het opbouwen van langdurige relaties met de eindgebruikers van onze merken, hebben wij zeer goede reputatie.
In de farmaceutische marketing sector, respecteren we gezonde concurrentie en markt principes. Niet alleen bereiken we goede resultaten, maar we inspireren ook onze klanten om nieuwe projecten mee op te starten en we ondersteunen hun streven naar succes.

Contact Salveo CEE: office@salveo-pharma.com
Contact Salveo Mena: info@salveo-mena.com
Contact Salveo Benelux: info@salveo-pharma.nl