Onze activiteiten

Salveo Pharma treedt voor diverse merken als exclusief distributeur op in Nederland en België.
Wij verzorgen alle activiteiten die voor deze merken noodzakelijk zijn.

Inkoop – opslag – uitslag – facturatie

Wij kopen de producten in, zorgen dat ze in ons GDP-gecertificeerde magazijn aankomen en onder de juiste condities worden opgeslagen. Aldaar worden de bestellingen verzameld, verpakt en uitgeleverd aan alle mogelijke klanten in Nederland en België. De facturatie vindt automatisch plaats via ons state-of –the-art ERP-systeem. Communicatie met magazijn en klanten vindt via EDI plaats.

Sales – marketing

Ons sales-team staat in regelmatig contact met alle relevante verkoopkanalen van OTC-producten. Of het nu een zelfstandige apotheker of drogist is of een grote drogisterijketen, ons team zorgt er voor dat de merken op de juiste manier in de juiste schappen van de juiste en relevante klanten liggen. In samenwerking met onze klanten zorgen we ervoor dat de merken de juiste ondersteuning krijgen om voor consumenten zichtbaar te zijn waardoor deze de producten kopen.

Ons creatieve marketingteam is bekend met de markt en alle moderne marketingtechnieken en -technologieën. Op basis van marktdata en -onderzoek worden in samenwerking met deskundige reclamebureaus creatieve en effectieve campagnes uitgewerkt die in de juiste media-activiteiten worden omgezet. Het team is bekend met pricing, media-inkoop, shopper-marketing, ontwikkeling van Point of Sale materialen, ontwikkeling van online tools, TV, radio, Key Opinion Leader management, Public Relations, verpakkingsdesign, etc.

 

Product en business development

Aangezien ons team een zeer lange ervaring heeft in de Europese farmaceutische markt kunnen wij onze leveranciers-partners ook van dienst zijn bij de ontwikkeling van line extensies of nieuwe producten. Het team is bekend met de huidige lokale (registratie)-wetgeving en heeft goede contacten met diverse soorten leveranciers van raw materials, halffabricaten en diverse soorten verpakkingen. Tevens is er de beschikking over actuele marktinformatie (kwantitatief en kwalitatief).