Vanaf september starten wij, het oer-Hollandse keelpijn merk Trachitol®, een unieke samenwerking met de KNSB om de schaatskoorts in Nederland flink aan te wakkeren. Onder het motto: tegen keelpijn, voor schaatskoorts.

Wij zoeken:

Een (sport-) marketeer in spé die zijn of haar kennis, creativiteit en lef met ons wil delen. Wij bieden jou een stageplek binnen een jonge en kleine organisatie. Met een unieke opdracht om gedurende zes maanden het maximale uit de samenwerking tussen de KNSB en Trachitol te halen.

Je zult je bezighouden met projectmanagement, marketing vraagstukken en het samen uitdenken en opwekken van de Schaatskoorts in Nederland. Je werkt samen met onze Digitaal Strategen, Brand Group Managers en een extern sportmarketingbureau.

En als kers op de taart: je krijgt een uniek inzicht in de zelfzorg branche. En die is dus écht niet saai!

Wie ben jij:

  • Student Marketing/Communicatie (Media, Design) (Sport en Economie)
  • Iemand die graag het heft in eigen hand neemt
  • High-fives bij succes!
  • Kritisch is naar zichzelf en zijn/haar omgeving
  • Vooral heel veel plezier heeft in zijn/haar werk!

Ons aanbod

Een stage waarin je ‘werkt’, veel zult leren en praktisch kunt uitvoeren. Een vergoeding voor je werkzaamheden en reiskosten vergoeding. Je gaat je competenties verder uitbouwen en je krijgt de ruimte om binnen de organisatie en het project veel praktische ervaring op te doen samen met onze Digitale Strategen en Brand Group Managers. Jij gaat Schaatskoorts aanwakkeren in Nederland!

Periode: september 2018 – februari 2019

Salveo Pharma

Salveo Pharma is sinds 2015 distributeur van de bekende merken Trachitol®, isla® pastilles, Prospan®, Nisita® en Oscillococcinum®. Met z’n tienen werken we elke dag met veel plezier en passie aan het uitbouwen van onze successen. Als relatief kleine speler in een grote markt zijn we in staat de juiste dingen te doen zodat consument en retail voor onze merken kiezen.

We zijn gevestigd in Bouncespace in Eindhoven; ‘the office re-invented’. Het is een rebels, creatief en community gebaseerde plek waar talentvolle freelancers, startups en andere bedrijven gehuisvest zijn. Centraal gelegen, dicht bij het centrum en het CS. Een inspirerende plek waar we energie van krijgen en aan geven.

Contact:

We verwachten je enthousiaste reactie per mail aan Maurits van Tol, Algemeen Directeur, op support@salveo-pharma.nl.

Mocht je meer informatie willen hebben kijk dan op onze algemene website www.salveopharma.nl en op onze merken-sites www.trachitol.nl, www.isla.nu, www.prospan.nl, www.nisita.nl of www.oscillococcinum.nl. Maurits is telefonisch bereikbaar op 040-2315006.